In Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis neemt lekker en gezond eten en drinken een prominente plaats in. Voeding speelt een belangrijke rol op het gebied van welzijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers.
Koffie en thee
Als u een afspraak heeft in het ziekenhuis in Dirksland of op de buitenpolikliniek in Brielle of Hellevoetsluis staan op diverse plekken koffieautomaten. Voel u vrij om hier een kopje koffie of thee te pakken.
Broodjes en maaltijden
In Dirksland vindt u ons nieuwe restaurant 'Bij Paulina'. Het restaurant is een fijne, gastvrije plek om te eten, drinken, ontspannen, werken en ontmoeten. Patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen hier terecht voor versbereide broodjes, warme maaltijden, koffiespecialiteiten, etc. Het restaurant is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 19.30 uur. In het weekend zijn de openingstijden van 10.00 tot 19.30 uur.
Patiënten die worden opgenomen in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis kunnen vanzelfsprekend rekenen op de beste zorg, maar ook op gezonde, smakelijke en voedzame maaltijden. Ons vernieuwde eetconcept SMAAKMAKERS is speciaal ontworpen om uw herstel te bevorderen.
Alles voor een voorspoedig herstel
Voor gezond eten kiezen we de beste ingrediënten en een lekker recept. We gebruiken verse, seizoensgebonden producten die zoveel mogelijk lokaal geteeld en duurzaam zijn. Ons nieuwe menu biedt een gevarieerd aanbod van gerechten die voldoen aan de ‘Schijf van Vijf’ en het advies om maximaal 6 gram zout per dag te eten. Alle maaltijden bevatten de noodzakelijke eiwitten en energie, wat goed is voor uw herstel en gezondheid.
Voordelen van ons eetconcept SMAAKMAKERS
Goed herstel met eiwitten en energie
Onze maaltijden geven de juiste hoeveelheid eiwitten en energie die u nodig heeft om goed te herstellen. We serveren kleinere, voedzame gerechten verdeeld over zes eetmomenten per dag, zodat uw lichaam altijd genoeg voeding krijgt.
Gastvrije service, met zorg gepresenteerd
Eten is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, maar ook een moment van rust. Ons SMAAKMAKERS team zorgt ervoor dat elke maaltijd met aandacht wordt gepresenteerd, zodat u kunt genieten van gezond en mooi gepresenteerd eten.
Gezonde voeding, passend bij uw herstel
Onze maaltijden volgen de ‘Schijf van Vijf’ en bevatten maximaal 6 gram zout per dag. Ze zijn rijk aan de juiste voedingsstoffen die uw herstel ondersteunen.
We volgen uw persoonlijke voorkeuren
We helpen u graag
Ons team staat voor u klaar. Van koks tot verpleegkundigen, diëtisten en voedingsassistenten. De diëtisten en voedingsassistenten geven professionele begeleiding en helpen u persoonlijk. Ze ondersteunen u bij het maken van de beste keuzes voor uw situatie, zodat u de juiste voeding krijgt tijdens uw herstel.
Met zorg bereid
Onze koks maken de lekkerste maaltijden met de beste producten. Ze bereiden de gerechten zo kort mogelijk van tevoren, zodat de smaken en voedingsstoffen goed behouden blijven. Dit betekent dat u meer keus heeft en we tegelijkertijd verspilling verminderen.
Meer over SMAAKMAKERS
Met onze visie en het eetconcept SMAAKMAKERS zorgen we in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis voor gezond en lekker eten. Hoe we dit doen, leest u verder op deze plaat. Klik op de afbeelding om deze te vergroten of klik hier voor een download.
Goede zorg proef je!
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is aangesloten bij het initiatief ‘Goede zorg proef je!’. We werken aan het aanbod en de presentatie van lekker én gezond eten, die twee gaan prima hand in hand. Een gezonder voedingsaanbod voor patiënten, bezoekers en medewerkers draagt bij aan een gezonder Nederland.