HomeActueelNieuwsMogelijkheid inschrijven/aanmelden bij hoofdingang ziekenhuis

Mogelijkheid inschrijven/aanmelden bij hoofdingang ziekenhuis

29 maart 2019

Nieuwe patiënten kunnen zich vanaf maandag 1 april (naast het reguliere afsprakenbureau bij de ingang polikliniek) ook inschrijven bij de opnamebalie bij de hoofdingang.

Patiënten voor de poli’s gynaecologie, verloskunde, kindergeneeskunde, cardiologie en KNO kunnen zich melden bij de opnamebalie bij de hoofdingang. Patiënten voor de overige poli’s die via de hoofdingang binnenkomen, krijgen ook de gelegenheid zich (naast het reguliere afsprakenbureau bij ingang polikliniek) te melden bij de opnamebalie bij de hoofdingang. Uitgangspunt is dat u zich kunt inschrijven of aanmelden bij de ingang die voor u prettig is. In de afspraakbrieven wordt naar de meest logische balie verwezen met bijbehorende route-aanduiding.

Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om u ook bij de hoofdingang in te schrijven en aan te melden en wordt de looproute verkort. De wachtrijen bij de afsprakenbalie bij de ingang poliklinieken worden hiermee ook verkort. Dit alles draagt bij aan een patiëntvriendelijk proces en onze kernwaarde gastvrijheid.

Vanaf 1 april is de balie hoofdingang hiervoor geopend van 7.00 - 15.30 uur. De balie ingang polikliniek is geopend van 7.45 - 17.00 uur.