HomeActueelNieuwsTevreden topsporter bij orthopeed in Dirksland

Tevreden topsporter bij orthopeed in Dirksland

4 juli 2019


Marjolein van Unen, bekend vanuit de topsport als bondscoach Judo, heeft maandag 1 juli een nieuwe knie gekregen in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Ze heeft geen moment spijt gehad van haar keus voor het Dirkslandse Ziekenhuis!

‘De verpleging hier is top!’, steekt de 56-jarige Marjolein van wal. Ze ligt op de vernieuwde afdeling Orthopedie in een frisse en lichte kamer. ‘Een fijne plek, maar vooral de persoonlijke benadering is fantastisch! De lijnen zijn kort en aan de telefoon word je niet continu doorverbonden maar is iemand snel bereikbaar.’ Marjolein had niet alleen de orthopeed nodig, maar ook de cardioloog. ‘Daar ben ik nét zo tevreden over’, vervolgt ze lachend.

Ze had al lange tijd last van haar knie. ‘Zeven dagen per week werkte ik hard in mijn eigen sportcentrum. Hierdoor raakte mijn knieën overbelast.’ Van opgeven was geen sprake, totdat het echt niet langer kon. Via haar vader die in behandeling was bij orthopeed dr. H. Jan in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, kwam ze ook bij dr. Jan terecht. Haar klachten werden serieus genomen en resulteerden in een operatie. Ze blijft voor nacontrole nog terugkomen bij de orthopeed. ‘Ook is het fijn dat dr. Jan in contact staat met mijn fysiotherapeut waarbij ik ga revalideren’. Opnieuw korte lijnen, waar de patiënt alleen maar beter van wordt! 

CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.