HomeActueelNieuwsBereikbaarheid ziekenhuis 14 -17 februari

Bereikbaarheid ziekenhuis 14 -17 februari

28 januari 2020

Wegens wegwerkzaamheden is de N215 van 14 tot 17 februari afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de N57 tot aan de Watertoren (Oudelandsedijk). Het verkeer wordt omgeleid via de N57 en de N59.

Bereikbaarheid ziekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor hulpdiensten altijd bereikbaar. Bezoekers kunnen het ziekenhuis alleen bereiken via de omleidingsroutes. 

Bereikbaarheid Stellendam, Dirksland en Melissant 
Tijdens de weekendafsluiting is Stellendam alleen bereikbaar vanaf de N57 via de Korteweg en de Meester Snijderweg. Dirksland is alleen bereikbaar via de N215 vanaf Middelharnis. Melissant is alleen te bereiken via de N57 en de oude Provincialeweg (Plaatweg), maar het verkeer vanaf Melissant richting Stellendam en de N57 kan wel over de N215.

Omleidingsroute doorgaand verkeer 
Het doorgaande verkeer wordt tijdens de weekendafsluiting omgeleid over Schouwen-Duiveland via de N57 en de N59. De extra reistijd is ongeveer een uur.  

Omleiding fietsers en voetgangers
Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de weekendafsluiting via de gebruikelijke route over de Kraaijerdijk en de Westhavendijk.

Aangepaste werkzaamheden tijdens kerkdienst 
Op zondag 16 februari wordt doorgewerkt om de werkzaamheden in één weekend af te kunnen ronden en hinder te beperken. De provincie en gemeente Goeree-Overflakkee houden rekening met de Gereformeerde Gemeentekerk in Dirksland. Tijdens de diensten worden geen werkzaamheden uitgevoerd die geluidshinder veroorzaken. 

Meer informatie
Meer informatieMeer informatie over de werkzaamheden en over het hele project is te vinden op www.zuid-holland.nl/N215. Vragen kunnen worden gesteld aan Het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070 - 441 6622.

Bereikbaarheid ziekenhuis

 

CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.