HomeActueelNieuwsDag van de zorg 2020

Dag van de zorg 2020

12 mei 2020

"Hoewel ons dagelijks leven volledig veranderd is, veranderen sommige dingen niet; 12 mei, de dag van de zorg. Dit jaar willen wij jou meer dan ooit bedanken voor je inzet van nu en in het afgelopen jaar.
Op het moment is het werkzame leven voor iedereen anders. Waar de ene collega op de eigen afdeling werkt, is de andere ingezet op een andere afdeling of locatie of zelfs in ander werk. En waar de een op het werk te vinden is, werkt de ander al weken vanuit huis of mag niet werken. Het vergt veel flexibiliteit van jou en van je achterwacht.
De crisis brengt ook mooie dingen. Er is enorme saamhorigheid en er zijn nieuwe verbindingen gelegd tussen collega’s, afdelingen en locaties. We hopen iedereen binnenkort weer op zijn of haar eigen werkplek te zien en alle vrijwilligers weer welkom te heten op onze locaties. We hopen dat de ontstane verbindingen en de saamhorigheid blijven bestaan als de dagelijkse zorg als vanouds weer door kan gaan. Nogmaals onze grote dank en hou vol."

Alle medewerkers en vrijwilligers van CuraMare ontvingen deze woorden van waardering en bemoediging van de raad van bestuur thuisgestuurd, samen met een uitwisbaar notitieboekje als duurzaam presentje.

CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.