HomeActueelNieuwsVrienden van Siem komen in actie voor onze oncologische patiënten

Vrienden van Siem komen in actie voor onze oncologische patiënten

4 april 2022

De Stichting Vrienden van Siem heeft Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis gekozen als het goede doel voor 2022. Vrijdag 25 maart was de aftrap en kwamen enkele leden van de stichting kennismaken met ons ziekenhuis en de oncologische dagbehandeling.

De Stichting Vrienden van Siem kiest ieder jaar een nieuw aan de ziekte kanker gerelateerd doel. Leo Vroegop, voorzitter van de stichting: “Dit jaar hebben wij gekozen voor Het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. Het komende jaar gaan wij ons beste beentje voortzetten en diverse acties organiseren om een tastbare donatie te kunnen doen voor de kankerpatiënten.”

Het afdelingshoofd Oncologie is net als de rest van het team ontzettend enthousiast. “Wij voelden ons heel erg vereerd toen we werden benaderd door de Stichting Vrienden van Siem en dat zij ons uiteindelijk hebben uitgekozen als goed doel. Wij hebben een soort van verlanglijstje gemaakt voor onze patiënten en hopen dat daar iets van gehonoreerd mag worden.”

RTV Rijnmond was ook aanwezig tijdens het bezoek aan het ziekenhuis en deed kort verslag. Beluister het fragment: https://soundcloud.com/vriendenvansiem/radiointerview-rijnmond-25-03-2022