HomeActueelNieuwsVrienden van Siem haalt 33.000 op voor oncologieafdeling

Vrienden van Siem haalt 33.000 op voor oncologieafdeling

13 januari 2023


De afdeling Oncologie van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft op 7 januari een cheque van €33.000 euro in ontvangst mogen nemen van de Stichting Vrienden van Siem tijdens hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in Sint-Annaland.

Ieder jaar kiest de Stichting Vrienden van Siem een ander goed doel, waar het gehele jaar geld voor wordt ingezameld. In 2022 organiseerde de stichting allerlei evenementen, acties en giften voor de afdeling Oncologie van het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis wat een bedrag van 33.000 euro bijeengebracht.

"Wij zijn echt enorm dankbaar dat de Stichting Vrienden van Siem zich het afgelopen zo enorm heeft ingespannen voor onze afdeling en zo'n mooi bedrag bij elkaar heeft verzameld", aldus afdelingshoofd Liesbeth Stouten. "Met dit bedrag gaan we een nieuw hoofdhuid-koelapparaat aanschaffen wat helpt haaruitval te voorkomen of verminderen bij chemotherapie."


CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.