HomeActueelNieuwsMariska Shekary vertrekt per 1 februari 2024 naar Zaans Medisch Centrum

Mariska Shekary vertrekt per 1 februari 2024 naar Zaans Medisch Centrum

28 november 2023

Mariska Shekary wordt per 1 februari 2024 lid van de raad van bestuur van Zaans Medisch Centrum.

Dit betekent na een periode van bijna vier jaar een afscheid van CuraMare en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. In deze periode heeft Mariska zich met overtuiging ingespannen voor de positie en rol van de regionale ziekenhuizen. Door actieve deelname binnen o.a. het bestuur van de SAZ (Stichting Algemene Ziekenhuizen), ROAZ regio Zuid-West en Concord heeft ze het belang van Het Van Weel-Bethesda met verve voor het voetlicht gebracht. Als voormalig medisch specialist heeft Mariska aandacht gehad voor de bestuurlijke rol van de medisch specialisten en het medisch en verpleegkundig leiderschap in ons ziekenhuis. Overtuigd van het belang van regionale samenwerking en vernieuwing heeft Mariska veel energie gestoken in de samenwerking binnen CuraMare, met de huisartsen en andere zorgverleners. We danken haar voor haar inzet voor onze organisatie en wensen haar veel succes in de nieuwe functie.

Mariska Shekary: “In de afgelopen intensieve vier jaar heb ik met bewondering gezien wat de enorme betrokkenheid en motivatie van de medewerkers CuraMare oplevert; oprechte zorg met hart en ziel! Ik dank CuraMare voor de mooie samenwerking en wens iedereen alle goeds voor de toekomst.”

CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.