HomeActueelNieuwsKids Care Beurs levert ruim 5000 euro op voor kinderafdeling

Kids Care Beurs levert ruim 5000 euro op voor kinderafdeling

22 februari 2018

Op 15 februari werd de kinderafdeling van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis verrast met een cheque van 5140 euro. Deze cheque kregen zij uitgereikt door de organisatoren van de Kids Care Beurs.

De Kids Care Beurs is een beurs in nieuwe en 2e hands speelgoed en kleding. Na het grote succes van vorig jaar, werd deze beurs op 2 februari opnieuw georganiseerd in recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Naast speelgoed en kleding was er een loterij die goed gesponsord was door plaatselijke winkeliers. Dat deze beurs zo’n succes is komt, mede doordat, kinderen in het ziekenhuis het goede doel zijn. Zorgen voor onze kinderen is het doel dat de organisatoren van de beurs voor ogen hebben. En niet alleen de organisatoren vinden dat belangrijk, blijkt wel uit het grote aantal bezoekers aan deze beurs.

Nathalie de Vries, afdelingshoofd van de kinderafdeling, nam de cheque in ontvangst. ‘Wij als kinderafdeling zijn ontzettend blij met deze cheque. We gaan hiervoor een digitaal speelbord kopen waarop kinderen leuke spelletjes kunnen doen en tekeningen kunnen maken. Een digitaal speelbord zorgt voor afleiding. Kinderen die hier zijn opgenomen kunnen even ‘vergeten’ dat ze ziek zijn door met iets leuks bezig te zijn. We zijn iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Kids Care Beurs erg dankbaar.’