HomeIk ben patiëntUw afspraakRoute in het ziekenhuis

Route in het ziekenhuis

Met behulp van onderstaande informatie kunt zich alvast voorbereiden op uw bezoek aan het ziekenhuis. U vindt snel uw route naar de polikliniek en verpleegafdelingen.

Bekijk de plattegronden

 

Centraal kantoor CuraMare

Naast Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staat het Centraal Kantoor CuraMare. De ingang van het Centraal Kantoor is onder de luchtbrug. Bezoekers voor het Centraal Kantoor parkeren gratis op P4 Mozartsingel. Volg hiervoor de borden.  Vanaf deze parkeerplaats kunt u gebruik maken van de gratis shuttle service.

 

Vriendelijk voor mindervaliden

In ons ziekenhuis en Centraal Kantoor is rekening gehouden met mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel, scootmobiel of rollator.  Onder andere door ruime doorgangen, brede gangpaden, verlaagde balies en zitruimte voor rolstoelgebruikers waar mogelijk.

Op de plattegronden is aangegeven waar zich de liften en rolstoeltoiletten bevinden. Heeft u hulp nodig? Onze vrijwilligers van het Patiëntenservicebureau in de hal bij de polikliniekingang helpen u graag tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis.

Bij de hoofdingang van het ziekenhuis en de polikliniek staan rolstoelen die te leen zijn door een muntstuk of winkelwagenmuntje in het muntslot te plaatsen.