Spatadercentrum

Het Spatadercentrum van Het Van Weel - Bethesda Ziekenhuis is het behandelcentrum voor spataderen op de Zuid Hollandse Eilanden. In dit centrum werkt een gespecialiseerd team van chirurgen, dermatologen, physician assistants, vaatlaboranten en doktersassistentes nauw met elkaar samen. Het Spatadercentrum bevindt zich in de polikliniek Het Nieuwe Weergors in Hellevoetsluis.

In het Spatadercentrum kunt u terecht voor een duplexonderzoek en zijn er verschillende methodes en technieken mogelijk om spataderen te behandelen. Van het afbinden van spataderen tot het laseren van oppervlakkige aderen en het wegspuiten van grotere en kleinere spataderen. Iedere behandeling is op maat gemaakt. Samen met u kiezen we voor de meest optimale behandeling. 

Afspraak maken
U kunt uw afspraak eenvouding inplannen in ons patiëntenportaal via https://mijn.vanweelbethesda.nl/. Of neem contact op met het Spatadercentrum via 0181 - 330150. Houd u rekening met het wettelijk verplichte eigen risico.  

Kijk voor meer informatie over het Spatadercentrum op www.flebologisch-centrum.nl

 

Nieuwsberichten

8 okt.

6e Spataderkeurmerk voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft voor het 6e achtereenvolgende jaar het Spataderkeurmerk ontvangen....

Lees het hele bericht
CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.