Afdeling

Op de afdeling Gynaecologie worden patiënten met een gynaecologische aandoening behandeld, zoals patiënten bij wie de baarmoeder of eierstokken zijn verwijderd en patiënten die vruchtbaarheidsonderzoeken ondergaan. Daarnaast liggen op deze afdeling ook zwangeren die ziek zijn.

Het team van de afdeling bestaat uit gynaecologen, arts-assistenten, verloskundigen, (leerling-)verpleegkundigen, (kraam-)verzorgenden, afdelingssecretaressen, afdelingsassistenten, voedingsassistenten en facilitair medewerkers.

Iedere werkdag loopt rond 8.30 uur een gynaecoloog  visite op de afdeling. Dit hoeft niet degene te zijn die u behandelt. Stel gerust uw vragen, soms is het verstandig om deze van tevoren op papier te zetten, zodat u niets vergeet. Vragen over uw zorg kunt u ook altijd stellen aan de verpleegkundigen die u verzorgt.

Als u uit het ziekenhuis ontslagen wordt, dan is dit tussen 9.00 -10.00 uur 's ochtends. Heeft u na uw ontslag nog vragen, dan kunt u terecht bij het verpleegkundig telefonisch spreekuur. Dit telefonische spreekuur is iedere maandag en donderdag van 8.00 tot 12.00 uur.