Mammapoli

U komt voor het eerst op de mammapoli wanneer een afwijking aan de borst is geconstateerd, door uzelf of door de huisarts. Dit kan zijn voor een knobbeltje/zwelling of eventueel een verandering in de borst.
Ook kan het zijn dat u voor het bevolkingsonderzoek bent geweest en dat hier iets uitgekomen is wat verder onderzocht moet worden.

Wat is het doel van de mammapoli?
Het doel van de mammapoli is zo snel mogelijk te komen tot een goede diagnose en zo nodig tot een behandelplan.

Ons ziekenhuis is onderdeel van het Borstcentrum ZuidHollandZuid. Het Borstcentrum ZuidHollandZuid is een samenwerking tussen het Ikazia Ziekenhuis, Het Van-Weel Bethesda Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum. Meer dan tachtig medici, paramedici en verpleegkundigen werken intensief samen om u hoogwaardige zorg te geven. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van de beste behandeling. Door kennis en kunde op het gebied van borstkankerzorg met elkaar te delen, kunnen we samen de zorg voor patiënten in de regio Rotterdam en de Zuid-Hollandse eilanden verder verhogen. Op de website van het Borstcentrum ZuidHollandZuid vindt u hier meer informatie over.

Uw afspraak

Uw afspraak

Wachttijden

Wachttijden

Borstcentrum ZuidHollandZuid

Borstcentrum ZuidHollandZuid

Nieuwsberichten

9 jul.

Borstcentrum ZuidHollandZuid trots op roze lintje

Borstcentrum ZuidHollandZuid is trots dat zij voor de derde keer het roze lintje voor patiëntgerichte...

Lees het hele bericht

4 jul.

Acht ziekenhuizen werken samen voor betere borstkankerzorg

Acht ziekenhuizen in de regio Zuidwest-Nederland hebben met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst...

Lees het hele bericht
CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.