Verwenproject

Een avond ontspannen door middel van een massage, schoonheidsbehandeling of uitgebreide voetenbehandeling. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis verwent mensen met kanker die in het ziekenhuis een behandeling ondergaan of recent hebben ondergaan. Deelname aan het project is kosteloos.

November 2004 is het verwenproject gestart. Een geweldig project voor mensen die een behandeling ondergaan in verband met hun ziekte kanker. Het verwenproject is opgezet met als doel de patiënten een ontspannen avond te bezorgen.
De verwenavond wordt verzorgd door vrijwilligers die gespecialiseerd zijn in hun beroep, zoals een schoonheidsspecialiste, pedicure, voetmasseuse en ontspanningsmasseuse.
Onder het genot van een kopje koffie of een drankje en zachte muziek probeert het team u een prettig en ontspannen moment te bezorgen. U hoeft zelf niets mee te nemen, want alle benodigde spullen zijn aanwezig. Het verwenproject wordt gefinancierd door giften.

Hoe ziet een verwenavond eruit?
Rond half acht wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Vervolgens krijgt u de verwenbehandeling van uw keuze. Afsluitend is er nog tijd voor een praatje en een glaasje fris.

Waar en wanneer vindt de verwenavond plaats?
Woensdagavond van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur zijn op afspraak verschillende behandelingen mogelijk. 5x per jaar organiseren wij een verwenavond.

Verwenavonden 2020
15 januari, 11 maart, 13 mei, 10 juni, 9 september, 14 oktober en 18 november
De verwenavond vindt plaats in de fysiotherapiepraktijk Van den Berg aan de Vroonweg 10 te Dirksland.

Informatie
Lees meer informatie in de flyer Verwenproject die u hier kunt downloaden. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Stuur  een e-mail en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor het verwenproject via het onderstaande aanmeldformulier. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen.