Oncologische zorg

Kanker is een ingrijpende ziekte en raakt ons allemaal. De diagnose kanker, of het vermoeden hiervan, beïnvloedt uw hele leven. Er komt in korte tijd veel op u af. Wanneer het vermoeden bestaat dat u kanker heeft wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent. Dat begrijpen wij. 

Onze medisch specialisten en  gespecialiseerde verpleegkundigen werken nauw met elkaar samen om u de beste begeleiding en behandeling te kunnen bieden. Ons doel is een om na de benodigde zorgvuldige diagnostiek, een passend behandelplan op te stellen. Een plan dat past bij uw ziekte, maar natuurlijk ook bij uw persoonlijke situatie.

Als de diagnose kanker is gesteld, heeft u recht op de allerbeste zorg, de hoogste kans op overleven en de beste kwaliteit van leven. Daarvoor zetten wij ons in. Voor de behandeling van veel kankersoorten kunt u terecht bij ons in het ziekenhuis.

Wetenschappelijk onderzoek

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is betrokken bij medisch-wetenschappelijk onderzoek of research. Wetenschappelijk onderzoek bij oncologische patiënten vindt plaats om meer kennis en inzicht te krijgen, bijvoorbeeld op het gebied van diagnostiek of kwaliteit van leven. Ook kan onderzoek meer kennis geven over de resultaten van nieuwe behandelmethoden, zowel op korte als lange termijn.
Kijk hier voor de actuele onderzoeken binnen de oncologie.  

Nederlandse Kankerregistratie

Nederlandse Kankerregistratie

Regionale samenwerking

Regionale samenwerking

Wachttijden

Wachttijden

Nieuwsberichten

4 apr.

Vrienden van Siem komen in actie voor onze oncologische patiënten

De Stichting Vrienden van Siem heeft Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis gekozen als het goede doel voor...

Lees het hele bericht
CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.