Kinderadviesraad

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een kinderadviesraad. Zij denken mee over de zorg voor kinderen in het ziekenhuis. Zo zorgen we ervoor dat de zorg en het verblijf voor kinderen en jongeren binnen Het Van Weel-Bethesda ziekenhuis nog beter wordt.

Gevraagd en ongevraagd advies
De kinderadviesraad komt ongeveer vijf keer per jaar bij elkaar. De kinderen en jongeren praten over verschillende onderwerpen. Van de inrichting van het ziekenhuis, het eten wat we serveren tot het verbeteren van de zorg. Regelmatig vraagt Het Van-Weel Bethesda de raad om hun advies, tips en ideeën. De kinderadviesraad kan zelf ook aangeven wat beter kan en het ziekenhuis ongevraagd adviezen of tips geven.

Wil jij bij de Kinderadviesraad?
Super! Wil jij graag iets doen voor kinderen in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en geef jij graag je mening? Stuur ons dan een e-mail naar kinderraad@vanweelbethesda.nl. en laat ons ons weten waarom je in de kinderadviesraad wilt komen. Wij nemen daarna contact met je op.

Heb jij een goed idee? Laat het weten!
Heb jij een vraag of een idee voor onze kinderadviesraad? Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar kinderraad@vanweelbethesda.nl.