HomeOns ziekenhuisSamenwerking

Samenwerking

CuraMare
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is de grootste zorgleverancier in de regio Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Jong en oud kan bij CuraMare 24/7 terecht voor persoonlijke, passende zorg thuis, in het ziekenhuis en op één van de behandel- of woonzorglocaties. De juiste zorg, op het juiste moment, op de juiste plaats

Coöperatie Zorg op Zuid
Het ziekenhuis werkt intensief samen met het Maasstad Ziekenhuis, Ikazia Ziekenhuis en Spijkenisse Medisch Centrum. Deze vier ziekenhuizen vormen samen de coöperatie Zorg op Zuid en bieden zorg aan patiënten in de regio Rotterdam en de Zuid-Hollandse eilanden. 

Sinds 2017 werken deze ziekenhuis met één gezamenlijk elektronisch patiëntendossier (EPD): HiX van leverancier Chipsoft.  De applicatie wordt beheerd door een team van experts samenwerkend binnen de Zizo beheerorganisatie. De afkorting Zizo staat voor Zorginformatiesysteem op de Zuidoever. Lees hier meer over Zizo. 

(Zorg)partners
(Meer) samenwerking in de zorg is altijd het streven van CuraMare. Samen met partners als huisartsen, gemeenten en het bedrijfsleven kunnen we onze leefomgeving veilig maken om te wonen, leven, werken en te bezoeken. Zo werken we samen aan een vitale bevolking op de eilanden. 

Onze samenwerkingspartners zijn: