HomeWerkconferentie

Werkconferentie

Graag nodigen we u uit voor onze werkconferentie ‘Zingeving in de zorg’. Met deze werkconferentie sluiten wij ‘2018, het jaar van de zinving’ in ons ziekenhuis af waarin we onder andere Verpleegkundigen Aandachtsveld Zingeving (VAZ) hebben ingevoerd. Tevens is het de laatste in een reeks van drie symposia waarin we geestelijke en lichamelijke zorg willen verbinden met als doel de zorg voor patiënten in ons ziekenhuis te verbeteren.

PROGRAMMA
13.00 uur: Inloop
13.30 uur: Welkom, aanleiding en opzet project Zingeving in de zorg
13.45 - 14.45 uur: Interactieve presentaties over het belang van zingeving, en de prestaties van de VAZ in de dagelijkse praktijk. 
14.45 - 15.15 uur: Pauze
15.15 - 16.15 uur: Interactieve presentaties over de onderzoeksresultaten volgens VAZ, verpleegkundigen en patienten. Hoe verder na 2018?
16.15 uur: Afsluiting

Sprekers zijn onder andere Bart Cusveller, projectleider Viaa en Carriene Roorda, onderzoeker Viaa. Dagvoorzitter is Etje Verhagen, psycholoog en geestelijk verzorger.

AANMELDEN kan tot 10 november via onderstaand formulier. Accreditatie is van toepassing. Wij ontmoeten u graag donderdag 15 november!

Met vriendelijke groet,
J.C. Moerland, voorzitter raad van bestuur CuraMare
P.A.M. Dijkgraaf, voorzitter identiteitsraad ziekenhuis

Ik kom graag naar de werkconferentie 'Zingeving in de zorg' op donderdag 15 november, 13.00 - 16.30 uur in Recreatiecentrum De Staver te Sommelsdijk.