Spatadercentrum

Het Spatadercentrum van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is het behandelcentrum voor spataderen op de Zuid Hollandse Eilanden. In dit centrum werkt een gespecialiseerd team nauw met elkaar samen. Het Spatadercentrum bevindt zich in polikliniek Het Nieuwe Weergors in Hellevoetsluis. 

Spatadercentrum 
In het Spatadercentrum kunt u terecht voor een duplexonderzoek en diverse behandelmogelijkheden van spataderen. Het team heeft jarenlange ervaring met moderne technieken. Iedere behandeling is op maat gemaakt. Samen met u kiezen we voor de meest optimale behandeling. 

Afspraak maken
U kunt uw afspraak inplannen in het patiëntenportaal of neem contact op met het Spatadercentrum via 0181 33 01 50. Houd u rekening met het wettelijk verplichte eigen risico.

Vragen
Bij algemene vragen of vragen over een behandeling kunt u contact opnemen met het Spatadercentrum via 0181 33 01 50 of maak gebruik van de BeterDichtbij app. Bij dringende vragen over de behandeling kunt u contact opnemen met de polikliniek Chirurgie via 0187 60 71 10. Buiten kantooruren belt u met de spoedeisende hulp (SEH) via 0178 60 72 90