HomeIk kom op bezoekParkeren en bereikbaarheid

Parkeren en bereikbaarheid

Bereikbaarheid kliniek en polikliniek in Dirksland
De kliniek- of hoofdingang vindt u aan de:
Stationsweg 22
3247 BW  DIRKSLAND

De polikliniekingang vindt u aan de Secretarieweg. De polikliniek is ook via de hoofdingang binnendoor bereikbaar. 

OPENBAAR VERVOER
Vanaf de rolstoelvriendelijke bushalte Ziekenhuis Dirksland is het ongeveer 175 meter lopen of rijden naar de hoofdingang van het ziekenhuis en via het ziekenhuistterein ruim 300 meter lopen naar de polikliniekingang. Vanaf de bushalte Dirksland Dorp loopt u ongeveer 275 meter naar de polikliniekingang. 

PARKEREN
Parkeren op de parkeerterreinen en in de omgeving van het ziekenhuis is gratis.  Let wel op de zogenaamde blauwe zone. In de 'blauwe zone' mag u maximaal 3 uur parkeren met uw parkeerschijf.  Bent u uw parkeerschijf vergeten? Voor 1 euro is deze te koop bij de receptie. 
P4 lang parkeren Mozartsingel valt buiten de blauwe zone, hier kunt u zonder tijdslimiet gratis parkeren. Eventueel kunt u vanaf P4 gebruik maken van de shuttle service. 
Zowel bij de hoofdingang als de polikliniekingang zijn mindervalideparkeerplaatsen op nog minder dan 30 meter afstand van de deuren. 
Het is altijd mogelijk personen die slecht ter been zijn eerst af te zetten bij de hoofdingang of polikliniekingang.

SHUTTLE SERVICE (let op: tijdelijk buiten gebruik!)
Vanaf P4 lang parkeren Mozartsingel kunt u gebruik van de shuttle service. Deze brengt u naar de hoofdingang of polikliniekingang van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De shuttle service rijdt van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur. De maximale wachttijd is 10 minuten. Meerijden is gratis. Er kunnen maximaal 4 personen meerijden en de bus is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Hiervoor zijn mindervalideparkeerplaatsen beschikbaar bij de hoofdingang en polikliniekingang. 

PLATTEGROND ZIEKENHUIS
Wilt u voorafgaand aan uw bezoek weten waar u moet zijn in het ziekenhuis, kunt u dit op onderstaande plattegrond bekijken.

Plattegrond begane grond
Plattegrond 1e verdieping
Plattegrond 2e verdieping
Route en plattegrond Ziekenhuis en Centraal Kantoor 

CENTRAAL KANTOOR CURAMARE
Naast Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staat het Centraal Kantoor CuraMare. De ingang van het Centraal Kantoor is onder de luchtbrug. Bezoekers voor het Centraal Kantoor parkeren gratis op P4 lang parkeren Mozartsingel. Volg hiervoor de borden.  Vanaf deze parkeerplaats kunt u gebruik maken van de shuttle service (zie bovenstaand voor meer informatie).

 

 
Bereikbaarheid polikliniek in Hellevoetsluis

De polikliniek in Hellevoetsluis (Het Nieuwe Weergors) is gevestigd aan:
Vliet 4
3224 HE  HELLEVOETSLUIS

Naast de polikliniek is een groot parkeerterrein waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Bereikbaarheid polikliniek in Brielle
De polikliniek in Brielle (Medisch Centrum Brielle) is te vinden aan :
Amer 21
3232 HA  BRIELLE

Parkeren is gratis op het parkeerterrein of in de nabije omgeving van het gebouw.

 

CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.