HomeIk ben bezoekerParkeren en bereikbaarheid

Parkeren en bereikbaarheid

Bereikbaarheid kliniek en polikliniek in Dirksland
Stationsweg 22
3247 BW  DIRKSLAND

De polikliniekingang vindt u aan de Secretarieweg. De polikliniek is ook via de hoofdingang binnendoor bereikbaar. 

OPENBAAR VERVOER
Vanaf de rolstoelvriendelijke bushalte Ziekenhuis Dirksland is het ongeveer 175 meter lopen of rijden naar de hoofdingang van het ziekenhuis en via het ziekenhuisterrein ruim 300 meter lopen naar de polikliniekingang. Vanaf de bushalte Dirksland Dorp loopt of rijdt u ongeveer 275 meter naar de polikliniekingang. 

De komende periode is Heinenoordtunnel regelmatig afgesloten door werkzaamheden. Houd rekening met extra reistijd. Klik hier voor meer informatie.

PARKEREN
Parkeren op de parkeerterreinen en in de omgeving van het ziekenhuis is gratis. Let wel op de 'blauwe zone'. In de blauwe zone mag u maximaal 3 uur parkeren met uw parkeerschijf. Bent u uw parkeerschijf vergeten? Voor 1 euro is deze te koop bij de receptie. 
P lang parkeren Mozartsingel valt buiten de blauwe zone, hier kunt u zonder tijdslimiet gratis parkeren. Eventueel kunt u vanaf P Mozartsingel gebruikmaken van de gratis shuttle service. 
Zowel bij de hoofdingang als de polikliniekingang zijn mindervalideparkeerplaatsen op nog minder dan 30 meter afstand van de deuren. 
Het is altijd mogelijk personen die slecht ter been zijn eerst af te zetten bij de hoofdingang of polikliniekingang.

SHUTTLE SERVICE
Vanaf P Mozartsingel kunt u gebruik van de gratis shuttle service. Dit busje brengt u naar de hoofdingang of polikliniekingang van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. De shuttle service rijdt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. De maximale wachttijd is 10 minuten. Meerijden is gratis. Er kunnen maximaal 4 personen meerijden en de bus is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Hiervoor zijn mindervalideparkeerplaatsen beschikbaar bij de hoofdingang en polikliniekingang van het ziekenhuis. Het is verplicht een mondkapje te dragen in de shuttlebus, net als in het ov.

Bereikbaarheid poliklinieken in Hellevoetsluis

Polikliniek Het Nieuwe Weergors is gevestigd aan:
Vliet 4
3224 HE  HELLEVOETSLUIS

Polikliniek 't Dok Medisch Centrum:
Herman Heijermansstraat 1
3221 VK  HELLEVOETSLUIS

Naast de poliklinieken is een groot parkeerterrein waar u uw auto gratis kunt parkeren.

Bereikbaarheid polikliniek in Brielle
Polikliniek in Brielle (Medisch Centrum Brielle):
Amer 21
3232 HA  BRIELLE

Parkeren is gratis op het parkeerterrein of in de nabije omgeving van het gebouw.