HomeCoronavirus

Coronavirus

Op werkdagen wordt dit overzicht voor 15.00 uur geactualiseerd.

In het overzicht is te zien hoeveel bevestigde coronabesmettingen en eventueel hieraan overleden patiënten/bewoners/cliënten er binnen de locaties van CuraMare zijn op dit moment. Het gaat hierbij ook om patiënten/bewoners/cliënten die bij CuraMare opgenomen zijn en uit een andere gemeente komen dan Goeree-Overflakkee. Zo zijn er bijvoorbeeld patiënten uit andere ziekenhuizen die via de landelijke coördinatie in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zijn opgenomen.

Carla Arends, deskundige infectiepreventie CuraMare: “Ter bescherming van onze patiënten/bewoners/cliënten en medewerkers wordt iedereen binnen CuraMare met (lichte) klachten getest. Op die manier willen we verspreiding en besmetting met het virus zoveel mogelijk beperken. Patiënten/bewoners/cliënten die positief getest zijn op corona én overlijden, hadden vaak al onderliggende aandoeningen. Deze aandoeningen zorgden ervoor dat deze mensen een kwetsbare gezondheid hadden vóór het moment van besmetting met het coronavirus.”

Welke maatregelen nemen wij?

Welke maatregelen nemen wij?

Wat kunt u zelf doen?

Wat kunt u zelf doen?

Nieuwsberichten

2 apr.

Actuele situatie aantal positief geteste patiënten/bewoners/cliënten binnen CuraMare

Laatste cijfers over het aantal positief geteste patiënten/bewoners/cliënten binnen CuraMare

Lees het hele bericht

2 apr.

Intensivist van het ziekenhuis in programma 'Frontberichten'

In het programma 'Frontberichten' worden dagelijks vlogs geplaatst van mensen die Nederland door de...

Lees het hele bericht
CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.