HomeCoronavirus

Coronavirus

Extra maatregelen verpleegafdeling Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Geplaatst: dinsdag 3 november 2020

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis doet er alles aan om corona het hoofd te bieden en veilige zorg te blijven leveren. Het ziekenhuis heeft helaas enkele patiënten van een verpleegafdeling die in contact zijn geweest met patiënten die positief getest zijn op het coronavirus. Daarom gelden op deze verpleegafdeling extra maatregelen om eventuele verspreiding en besmetting met het coronavirus te voorkomen en te beperken.

Naast de geldende coronamaatregelen worden de patiënten van deze verpleegafdeling uit voorzorg verpleegd in isolatie. Dit betekent dat verpleegkundigen, artsen en andere medewerkers - naast de standaard handschoenen en mondmasker - extra persoonlijke beschermingsmiddelen dragen: een schort en een spatbril.

Bezoek is gewoon welkom. Hiervoor geldt nog steeds maximaal één bezoeker per dag tijdens het bezoekuur. Tijdens het bezoek draagt het bezoek op deze afdeling naast een mondmasker ook een spatbril.

Patiënten en hun naasten zijn hierover geïnformeerd.

Overzicht COVID-19 | 27 NOVEMBER 2020

In het overzicht staan de cijfers vanaf 1 september 2020. Door alleen de cijfers van na de zomer te vermelden geeft het overzicht een beter beeld van de actuele situatie. Het overzicht van 31 augustus 2020, met de totalen tot dat moment, kunt u hier nog bekijken. 

In het overzicht staan cijfers van al onze locaties. Het gaat hierbij ook om patiënten/bewoners/cliënten die bij CuraMare opgenomen zijn en uit een andere gemeente komen dan Goeree-Overflakkee. Zo zijn er bijvoorbeeld patiënten uit andere ziekenhuizen die via de landelijke coördinatie in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zijn opgenomen. 

Het overzicht wordt in principe alleen op doordeweekse dagen geplaatst.

Welkom, samen houden we ons aan de regels

Welkom, samen houden we ons aan de regels

Veilig naar het ziekenhuis

Veilig naar het ziekenhuis

CuraMare zorginstellingen
Met 1 ziekenhuis en 4 woonzorglocaties, thuiszorg en een behandeldienst in Zuid-Holland heeft CuraMare altijd passende zorg
bij u in de buurt.