HomeIk ben patiëntUw afspraakAfspraak maken, wijzigen of afzeggen

Afspraak maken, wijzigen of afzeggen

Met een verwijsbrief van uw huisarts of een andere zorgverlener kunt u een afspraak maken op de polikliniek van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Een afspraak maakt u online of telefonisch

U kunt bij de meeste poliklinieken online een afspraak maken via Mijn Van Weel-Bethesda. Log snel en eenvoudig in via DigiD met sms-controle of de DigiD app.

Bij alle poliklinieken is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via het afsprakenbureau, telefoonnummer 0187 60 23 55 of neem direct contact op met de polikliniek.

Bevestiging van uw afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, dan ontvangt u van ons een bevestiging. Heeft u uw e-mailadres aan ons doorgegeven ? Dan krijgt u van ons een e-mail dat de afspraakbevestiging voor u klaar staat in Mijn Van Weel-BethesdaHebben wij uw e-mailadres nog niet? Geef deze dan door aan het afsprakenbureau of op de polikliniek. Is digitaal niet mogelijk voor u? Dan kunt u de bevestiging nog steeds op papier krijgen. 

Wilt u uw afspraak verzetten of afzeggen?

Geef dit dan zo snel mogelijk en uiterlijk 24 uur van tevoren door aan het afsprakenbureau via telefoonnummer 0187 60 23 55 of neem telefonisch contact op met de polikliniek. Dan kunnen wij nog een andere patiënt helpen.

Heeft u een vraag over uw afspraak?

Neem dan contact met ons op via 0187 89 10 10.